Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Náledí komplikuje dopravu na Jihlavsku a Pelhřimovsku, zatím bez nehod

Na Jihlavsku a na Pelhřimovsku dnes komplikuje dopravu náledí. Všechny silnice jsou sjízdné, lokální potíže jsou však hlášeny z území celého kraje. Hlavní tahy jsou většinou mokré po chemickém ošetření, na vedlejších leží ujetá vrstva sněhu krytá posypem. Řidiči podle silničářů musí věnovat jízdě zvýšenou opatrnost.

Sníh padal na Vysočině hlavně v první polovině noci. „Na údržbě silnic pracovalo v terénu kolem stovky sypačů, na Žďársku vyjelo i pět radlic,“ řekl ČTK Jakub Krejčí z dispečinku krajských silničářů. K ránu teplota klesla pod nulu a silnice v některých úsecích začaly namrzat. Kluzké úseky jsou podle silničářů hlavně mezi Jihlavou a Želetavou a mezi Havlíčkovým Brodem a Humpolcem.

Nehody zatím nejsou hlášeny. Během dne bude podle meteorologů zataženo až oblačno, postupně místy přechodně i polojasno. Zpočátku se ojediněle může objevit slabé sněžení nebo déšť se sněhem. Nejvyšší odpolední teploty dosáhnou tří až šesti stupňů Celsia.

Foto www.i-senior.cz | Zdroj ČTK

Štítky okres Jihlava, okres Pelhřimov, silnice, Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, Jihlava, Havlíčkův Brod, Želetava, Humpolec, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náledí komplikuje dopravu na Jihlavsku a Pelhřimovsku, zatím bez nehod | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.