Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Řidič na přivaděči najel na poklop, který se zvednul. Úsek je uzavřený, byla vyznačena objížďka

Řidiči na jihlavském přivaděči narazí na dopravní komplikace, konkrétně na úseku pod mostem v Jiráskově ulici. Problémy na silnici I/38 jsou hlášeny již od včerejšího večera.

„V pondělí 28. ledna jel kolem půl sedmé večer řidič nákladního vozidla po dálničním přivaděči ve směru na Havlíčkův Brod a v úseku pod mostem najel na kanalizační poklop, který se zvednul a došlo k poškození automobilu. Poškozen byl také kanalizační poklop a jeho rám,“ vysvětluje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Z toho důvodu byla silnice uzavřena a řidiči musí využít vyznačenou objízdnou trasu, která vede ve směru od Jihlavského tunelu z dálničního přivaděče na most na ulici Jiráskova a poté zpět na silnici první třídy číslo 38. Na místě jsou policejní hlídky, které usměrňují provoz a řídí dopravu.

„Je nutné, aby byli řidiči pozorní, dbali pokynů policistů, věnovali se plně řízení, dodržovali bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a v neposlední řadě byli ohleduplní a trpěliví,“ vyzývá Kroutilová.

Foto Policie ČR

Štítky přivaděč, I/38, uzavírka, doprava, silnice, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič na přivaděči najel na poklop, který se zvednul. Úsek je uzavřený, byla vyznačena objížďka | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.