Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SJÍZDNOST: Řidiči musí být opatrní. Na některých úsecích je zledovatělá vrstva sněhu

Na silnicích nižších tříd na Vysočině zůstává někde ujetá a zledovatělá vrstva sněhu s vyjetými kolejemi. Řidiči by měli být obezřetní zejména v lesních úsecích. Hlavní tahy jsou většinou suché a vymrzlé. Někde jsou ale po středečních sněhových přeháňkách mokré a ošetřené solí, řekl dispečer krajských silničářů Roman Hubený. Silnice v kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

„Přes noc vyjelo asi 30 sypačů, především na Žďársku a Havlíčkobrodsku se solilo, jeli jsme i na Pelhřimovsko. Není to úplně nejhorší, ale může se někde něco vyskytnout, namrzlé mohou být třeba mosty,“ řekl Roman Hubený.

Podle meteorologů bude dnes na Vysočině zpočátku oblačno se slabými sněhovými přeháňkami, odpoledne bude i polojasno. Nejvyšší odpolední teploty budou v rozmezí minus pět až minus jeden stupeň Celsia. Slabý severovýchodní nebo severní vítr bude mít rychlost do 15 kilometrů v hodině.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky sjízdnost, doprava, silnice, počasí, Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, okres Žďár nad Sázavou, okres Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Řidiči musí být opatrní. Na některých úsecích je zledovatělá vrstva sněhu | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.