Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SNÍH NA VYSOČINĚ: D1 uzavřely uvízlé kamiony

Dálnici D1 ve směru na Brno uzavřely dnes vpodvečer na Vysočině na půl hodiny uvízlé kamiony. Za Humpolcem mezi 90. a 104. kilometrem policie zastavila provoz kvůli údržbě vozovky. Informace Národního dopravního informačního centra potvrdila policejní mluvčí Dana Čírtková. Ve zmíněném úseku dnes začaly práce na sanaci dutin pod středovou částí vozovky.

Policisté dopravu zastavili kolem 18:15. „Dálnice ve směru na Brno je v úseku u Větrného Jeníkova uzavřena z důvodu úpravy vozovky,“ řekla mluvčí Dana Čírtková.  Provoz byl podle dopravního centra obnoven kolem 18:45.

PSALI JSME: Na dálnici D1 na Vysočině začaly opravy kaveren. Jezdí se dál dvěma pruhy 

Mezi 94. a 104. kilometrem se dosud kvůli rekonstrukci dálnice jezdí jen dvěma pruhy, po vyplnění dutin a opravách betonového povrchu bude i zde možné odstranit dočasná svodidla. Ta byla do minulého víkendu také mezi 90. a 94. kilometrem. Třemi pruhy a bez omezení rychlosti se podle Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) bude mezi Humpolcem a Větrným Jeníkovem jezdit po polovině února.

Kvůli zúžení a sněhu v tomto úseku v polovině prosince několikrát zkolabovala doprava, za což sklidil kritiku i ministr dopravy Dan Ťok (za ANO).

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky D1, kolona, provoz, doprava, sníh, kamiony, Dálnice D1, Kraj Vysočina, Brno, Humpolec, Národní dopravní informační centrum, Větrný Jeníkov, Ředitelství silnic a dálnic, Dan Ťok, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SNÍH NA VYSOČINĚ: D1 uzavřely uvízlé kamiony | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.