Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

SJÍZDNOST: Hlavní tahy jsou mokré, vedlejší silnice posypané. U Nové Cerekve vyprošťují kamion

Silnice na Vysočině jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Hlavní tahy jsou podle krajských silničářů po chemickém ošetření mokré, někde leží zbytky rozbředlého sněhu. Na vedlejších silnicích je místy sníh zledovatělý, silnice jsou ošetřené drtí. Kvůli uvázlému kamionu je od středy neprůjezdná silnice na Pelhřimovsku.

Kamion stojí na sinici 348 u Nové Cerekve na Pelhřimovsku. „Je to úzká silnice třetí třídy, kamion budou vyprošťovat až dnes dopoledne,“ řekla dispečerka krajských silničářů Eva Mušková. V Lesné na Třebíčsku sjel ráno do příkopu autobus, cestujícím se podle mluvčí hasičů Petry Musilové nic nestalo.

Dopravu omezují také stromy popadané na silnice. Hasiči je od noci odstraňovali asi na 20 místech především na Pelhřimovsku a Žďársku.

V kraji v noci sněžilo, nebo padal déšť se sněhem. Teploty se pohybovaly okolo nuly. Podle meteorologů bude dnes na Vysočině zataženo a místy bude slabě sněžit. Nejvyšší odpolední teploty budou od minus dvou do jednoho stupně Celsia.

Zdroj ČTK

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Vysočina, Nová Cerekev, okres Pelhřimov, Kraj Vysočina, okres Třebíč, Lesná, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Hlavní tahy jsou mokré, vedlejší silnice posypané. U Nové Cerekve vyprošťují kamion | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.