Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dálnice D1 byla na 125. kilometru směrem na Brno uzavřena kvůli nehodě kamionu

, aktualizováno 5. ledna 2019, 13:30

Dálnice D1 byla dnes dopoledne po nehodě kamionu mezi Velkým Beranovem a Měřínem na 125. kilometru ve směru na Brno víc než dvě hodiny neprůjezdná. Nákladní auto stálo napříč vozovkou, vytvořila se téměř tříkilometrová kolona, informovala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Nehoda kamionu se stala krátce po deváté hodině, dálnice je plně průjezdná od 11:46. Na místě byly všechny složky Integrovaného záchranného systému.  „Kolona vozidel se plynule rozjíždí. Kolona byla podle kamer zhruba tři kilometry, (její) konec byl na 122. kilometru,“ řekla Dana Čírtková.

Na jiném úseku D1, než se stala dnešní nehoda, vybudovalo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) 4. ledna u Humpolce dopravní omezení ve směru na Prahu. Dnes začalo ŘSD odstraňovat mezi 90. a 94. kilometrem D1 svodidla v zúženém úseku. Pracují na tom čtyři čety.

Dálnice je zúžená mezi 90.  kilometrem u Humpolce a 104. kilometrem u Větrného Jeníkova kvůli opravě.  Po odstranění dočasných svodidel v zúženém úseku by měla být dálnice lépe průjezdná.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky dálnice, nehoda, D1, provoz, Brno, havárie, Dálnice D1, Velký Beranov, Měřín, Ředitelství silnic a dálnic, Humpolec, Praha, Větrný Jeníkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D1 byla na 125. kilometru směrem na Brno uzavřena kvůli nehodě kamionu | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.