Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SJÍZDNOST: Silnice jsou sjízdné s opatrností, od odpoledne platí výstraha před ledovkou

Silnice na Vysočině jsou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Hlavní tahy jsou mokré, někde vymrzlé. Na silnicích nižších tříd leží sníh a někde je povrch zledovatělý. Silničáři měli přes noc v terénu asi 68 vozidel údržby, zejména kvůli mrznoucí mlze vyjíždějí stále. Odpoledne hrozí ledovka.

Podle Aleše Hubeného, dispečera krajských silničářů byla nejhorší situace na Třebíčsku a Pelhřimovsku. „Všechny silnice by měly být sjízdné, žádné problémy hlášeny nejsou,“ řekl Hubený.

Mrznoucí mlhy budou na Vysočině podle meteorologů i přes den, přidat se může i mrznoucí déšť a ledovka. Výstraha před ní platí od 14 hodin pro Českomoravskou vrchovinu a velkou část Moravy. Na Vysočině hrozí především na Jihlavsku, Žďársku a Třebíčsku. Nejvyšší odpolední teploty se budou pohybovat od minus dvou do plus dvou stupňů Celsia.

Foto pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Vysočina, ledovka, Kraj Vysočina, okres Třebíč, okres Pelhřimov, Morava, Českomoravská vrchovina, okres Jihlava, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Silnice jsou sjízdné s opatrností, od odpoledne platí výstraha před ledovkou | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.