Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SJÍZDNOST: Na cestách Vysočiny je rozbředlý i ujetý sníh. Dopravu komplikuje uvízlý kamion

Na silnicích nižších tříd v Kraji Vysočina je rozbředlý nebo ujetý sníh, hlavní tahy jsou po solení mokré. Všechny trasy jsou se zvýšenou opatrností sjízdné. Řidiči by si měli dávat pozor hlavně na Žďársku, kde zůstaly teploty pod nulou celou noc, řekl dnes Roman Hubený z dispečinku krajské správy a údržby.

Jinde v kraji bylo o něco tepleji a vozovky tolik nenamrzaly. Kvůli uvízlému kamionu neprojedou nákladní auta mezi Stonařovem a Pavlovem na Jihlavsku.

Na Vysočině v úterý odpoledne sněžilo a v noci na dnešek mrholilo. Teploty se k ránu pohybovaly mezi minus jedním až plus jedním stupněm Celsia.  „Během noci jsme měli venku kolem 70 sypačů,“ uvedl dispečer.

Dnes bude na Vysočině zataženo a mlhavo, občas může mrholit. Ráno mohou být místy srážky mrznoucí nebo sněhové, uvedl Český hydrometeorologický ústav.  Teploty se odpoledne budou pohybovat nejvýše mezi minus jedním až třemi stupni Celsia.

Autoři | Foto Lenka Dvořáková

Štítky sjízdnost, sníh, doprava, silnice, Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, Český hydrometeorologický ústav, okres Jihlava, Pavlov, Stonařov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Na cestách Vysočiny je rozbředlý i ujetý sníh. Dopravu komplikuje uvízlý kamion | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.