Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SJÍZDNOST: Na části silnic Vysočiny je ujetý sníh, hlavní tahy jsou holé

Na silnicích nižších tříd Vysočiny zůstala po pondělním sněžení místy ujetá vrstva sněhu posypaná drtí. Sjízdné jsou s opatrností. Solené hlavní tahy jsou holé, vlhké nebo suché. Teploty kraji byly k ránu kolem nuly, přes den může znovu sněžit.

Sníh zůstal hlavně na vozovkách Žďárska a Třebíčska. Silničáři v noci kontrolovali silnice u Želetavy na Třebíčsku, kde měli hlášené návěje. Jinak posyp obnovovat nemuseli. ČTK to řekl dispečer krajské správy a údržby.

Na Vysočině dnes bude převážně zataženo, během dne bude na většině území občas sněžit. Večer se srážky mohou měnit na slabý déšť se sněhem nebo mrholení, ojediněle i mrznoucí, upozornil Český hydrometeorologický ústav. Odpolední teploty se budou pohybovat nejvýše od minus jednoho po dva stupně Celsia.

Zdroj ČTK

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Vysočina, Kraj Vysočina, okres Třebíč, Český hydrometeorologický ústav, okres Žďár nad Sázavou, Želetava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Na části silnic Vysočiny je ujetý sníh, hlavní tahy jsou holé | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.