Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Provoz na dálnici D1 o víkendu výrazně omezí opravy. Na místě budou hlídkovat policisté

Během dneška a zítřka se budeme muset obrnit trpělivostí, pokud budeme chtít cestovat po dálnici D1. Kvůli modernizaci bude v úseku mezi 89. – 86. kilometrem, tedy u Humpolce, ve směru na Prahu i Brno dálnice uzavřena. Na mostech se budou instalovat nosníky.

Výrazné dopravní omezení bude platit od dnešních 13 hodin až do neděle 16. září do 13 hodin. „Předpokládá se, že v místě bude provoz veden pouze jedním pruhem v každém směru jízdy. Od pátečního večera od 20.00 hodin do nedělního rána do 10.00 hodin zde bude realizováno zhruba 20 krátkodobých uzavírek, v rámci nichž budou stavební firmy instalovat mostní nosníky. Po dobu těchto krátkodobých uzavírek budou vozidla odstavena na dálnici. Žádná objízdná trasa stanovena nebude,“ popisuje opatření Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Policisté z dálničního oddělení Velký Beranov připravili z důvodu omezení provozu na dálnici D1 bezpečnostní opatření. Hlídky mají určena svá stanoviště a budou přímo na dálnici dohlížet na bezpečnost a plynulost dopravy a provoz při krátkodobých uzavírkách usměrňovat.  „Policisté se obracejí na řidiče, kteří chtějí ke svým cestám o víkendu využít dálnici D1, aby počítali s případným zdržením a aby dbali pokynů policistů,“ doplňuje Dana Čírtková.

Štítky dálnice, D1, modernizace, omezení, doprava, policie, uzavírka, Dálnice D1, Brno, Humpolec, Velký Beranov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na dálnici D1 o víkendu výrazně omezí opravy.  Na místě budou hlídkovat policisté | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.