Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Silnice do Větrného Jeníkova bude kvůli opravám do října uzavřena

Řidiči na Jihlavsku musí počítat s dalším dopravním omezením. Konkrétně je řeč o opravě povrchu silnice před Větrným Jeníkovem a o půlkilometrovém úseku silnice II/131 od odbočky na Kalhov a Šimanov. Uzavírka potrvá od 20. srpna do 20. října a dotkne se jak osobních a nákladních aut, tak veřejné linkové dopravy.

„Auta do sedmi a půl tuny mohou uzavřený úsek objet přes Velešov a Kalhov, odkud dojedou do Větrného Jeníkova. Objízdná trasa jim cestu prodlouží o čtyři a půl kilometru,“ uvedl Hynek Schimmer z městského odboru dopravy.

Stejnou cestou se dají také autobusy linkové dopravy a změní se pouze zastávka v Šimanově „U obrázku“, která bude dočasně přemístěna na stávající zastávku „Šimanov“.

Řidiči kamionů a nákladních vozidel, které mají více než sedm a půl tuny, musí uzavírku objet přes Jihlavu a Humpolec. „Z Humpolce se již dostanou přes Krasoňov do Větrného Jeníkova z druhé strany,“ doplnil Hynek Schimmer s tím, že objízdná trasa cestu prodlouží o 59 kilometrů.

Štítky uzavírka, Větrný Jeníkov, oprava, II/131, objížďka, Kalhov, Šimanov, okres Jihlava, Humpolec, Velešov, silnice, Jihlava, Krasoňov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice do Větrného Jeníkova bude kvůli opravám do října uzavřena | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.