Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dnešní noc byla velmi mrazivá, všechny silnice jsou se zvýšenou opatrností sjízdné

Mlha na Pelhřimovsku dnes ráno komplikuje dopravu na Vysočině. Na silnicích druhé a třetí třídy v kraji většinou leží ujetá a místy zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem. Hlavní tahy jsou převážně holé, suché a vymrzlé. Všechny silnice jsou podle silničářů sjízdné, řidiči však musí jízdě věnovat zvýšenou opatrnost.

Na Žďársku v okolí Nového Města na Moravě udržovalo během noci silnice ve sjízdném stavu víceméně preventivně kvůli pořádanému Světovému poháru v běhu na lyžích šest sypačů,“ řekl ČTK Tomáš Krejčí z dispečinku krajských silničářů.

Na Vysočině byla mrazivá noc, na Jihlavsku podle Krejčího klesla teplota během noci na minus 18 stupňů Celsia. Během dne bude podle meteorologů většinou jasno.

Zpočátku se místy objeví nízká oblačnost s možností velmi slabého sněžení. Nejvyšší odpolední teploty dosáhnou osmi až čtyř stupňů pod nulou. Bude vát slabý proměnlivý, během dne jihovýchodní vítr o rychlosti do 15 kilometrů v hodině.

Foto www.pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky silnice, Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, Světový pohár v běhu na lyžích, okres Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnešní noc byla velmi mrazivá, všechny silnice jsou se zvýšenou opatrností sjízdné | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.