Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hlavní silnice jsou holé a sjízdné, vedlejší mohou být zledovatělé

Situace na vozovkách Vysočiny je podobná jako včera. Hlavní tahy jsou holé a sjízdné, některé vedlejší silnice mohou být zledovatělé, ale jsou ošetřeny posypem. Aktuálně nemáme na území kraje hlášeny žádné nehody.

Vedlejší silnice na Vysočině jsou místy zledovatělé, leží na nich vrstva ujetého sněhu krytá posypem. Řidiči tam podle silničářů musí věnovat jízdě zvýšenou opatrnost. Na Žďársku mohou řidiče překvapit mlhy. Hlavní tahy včetně vysočinského úseku dálnice D1 jsou holé, suché a vymrzlé a sjízdné bez omezení. Na území kraje nejsou po ránu hlášeny žádné nehody.

Podle meteorologů bude dnes na Vysočině oblačno až zataženo, zpočátku ojediněle, během dne na většině území se objeví slabé sněžení. Nejvyšší odpolední teploty dosáhnou šesti až dvou stupňů pod nulou. Zpočátku slabý jihozápadní vítr se postupně změní na západní, večer až severozápadní vítr o rychlosti kolem 20 kilometrů v hodině.

Zdroj ČTK

Štítky Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, Dálnice D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní silnice jsou holé a sjízdné, vedlejší mohou být zledovatělé | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.