Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Část Sokolovské ulice je do konce září uzavřena, staví se cyklostezka

Dočasné dopravní omezení budou muset skousnout účastníci silničního provozu na části Sokolovské ulice v Jihlavě. Od středy až do konce září zde bude totiž probíhat stavba cyklostezky.

Uzavírka vede od odbočky na Pávovskou ulici k nájezdu na dálniční přivaděč. Důvodem uzavření části silnice na Sokolovské ulici je stavba cyklostezky, která propojí Jihlavu s Pávovem. „Její součástí bude tubosider, který povede pod Sokolovskou ulicí mezi odbočkou na Pávovskou ulici a nájezdem na dálniční přivaděč,“ doplňuje Aneta Hrdličková z jihlavského magistrátu.

„Pokud se řidiči osobních automobilů budou chtít dostat na komunikaci ke krematoriu, mohou jet ulicí 5. května a navázat na Smrčenskou ulici. Řidiči vozů nad 3 a půl tuny mohou jet přes Pávovskou ulici a za kruhovým objezdem na Průmyslové ulici sjet na přivaděč,“ přiblížila Tamara Plchová z městského odboru dopravy.

Stavba podjezdu pro cyklisty potrvá od 26. července do konce září. Celá cyklostezka by měla být kompletně dokončena do konce května příštího roku. Cyklisté budou moci na novou stezku najet v ulici 5. května, poté podjet Sokolovskou ulici a podél železniční tratě na Havlíčkův Brod se dostat až do Pávova. Součástí cyklostezky bude také 78 metrů dlouhá lávka, která ji navede na Pávovský most.

Foto dmhalo415.eu | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky cyklostezka, omezení, Sokolovská, Jihlava, Pávov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Část Sokolovské ulice je do konce září uzavřena, staví se cyklostezka | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.