Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silnice u Hladova je po havárii průjezdná. Hlavní tahy jsou posypané a sjízdné

Hlavní silnice na Vysočině jsou po chemickém ošetření převážně mokré. Na vedlejších komunikacích místy leží zbytky rozbředlého nebo ujetého sněhu. Vozovky namrzaly hlavně kolem půlnoci. V Hladově na Jihlavsku byla před 6 hodinou uzavřena silnice I/38 kvůli vyprošťování havarovaného kamionu, nyní je již komunikace průjezdná.

Auta jezdila po objízdných trasách asi tři hodiny. Vyplývá to z informací, které ČTK poskytli krajští silničáři a policie.

Tahač s návěsem havaroval v Hladově krátce před půlnocí. Auta jedoucí od Znojma policie odkláněla směrem na Telč na kasárenské křižovatce, kde je odbočka na silnici I/23. „V opačném směru jsme odkláněli vozidla ve Stonařově,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková. Před 9 hodinou už přišla informace, že situace je již stabilizovaná a komunikace průjezdná. 

Teploty se k ránu na Vysočině držely od nuly po minus dva stupně Celsia. Sypače jezdily celou noc, silnice by měly být posypané. „Naštěstí nesněžilo,“ uvedl dispečer krajské správy. Problémy v dopravě kromě Hladova neměl před 7 hodinou hlášeny.

Na Vysočině dnes bude oblačno až polojasno, zpočátku na severu kraje až zataženo a místy bude sněžit. Nejvyšší odpolední teploty se podle meteorologů budou pohybovat od minus jednoho po tři stupně Celsia.

Foto www.rszk.cz

Štítky silnice, Kraj Vysočina, okres Jihlava, Znojmo, Telč, Stonařov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice u Hladova je po havárii průjezdná. Hlavní tahy jsou posypané a sjízdné | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.