Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ulice Romana Havelky se na tři noci uzavře. Může to ovlivnit zaměstnance v průmyslově zóně

Řidiče a cyklisty v Jihlavě čeká na konci června v nočních hodinách omezení. Kvůli probíhající rekonstrukci mostu na silnici I/38 bude omezený provoz v ulici Romana Havelky. Oprava mostu nejdříve omezí provoz na cyklostezce, poté i frekventovanou ulici, ale pouze v noci. Omezení se tak může dotknout zaměstnanců, kteří se střídají na nočních směnách v průmyslové zóně na Pávově.

Omezení týkající se cyklostezky proběhnou ve dnech 22., 23. a 24. června. „První dva dny bude omezena její levá strana, další den cyklisté neprojedou po pravé straně, to se může dotknout například zaměstnanců firmy Bosh Diesel, kteří dojíždějí do práce na kole,” popisuje opatření Aneta Hrdličková z tiskového oddělení na jihlavské radnici.

Omezeni budou take řidiči aut. Od 25. do 27. června totiž v nočních hodinách, konkrétně od 21:00 do 5:00, ulicí Romana Havelky neprojedou. Průjezd po hlavní dálničním přivaděči, na silnici číslo I/38 na Havlíčkův Brod, bude s omezením umožněn.

„Řidiči mohou čekat také omezený průjezd na příjezdové komunikaci k obchodnímu centru na ulici Romana Havelky, a to 27. června, kdy bude od rekonstruovaného mostu odjíždět jeřáb,“ přiblížil Karel Trojan z městského odboru dopravy.

Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky uzavírka, Romana Havelky, rekonstrukce, most, I/38, průmyslová zóna, Roman Havelka, Jihlava, Pávov, Karel Trojan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ulice Romana Havelky se na tři noci uzavře. Může to ovlivnit zaměstnance v průmyslově zóně | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.