Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidiče v Jihlavě čekají další dopravní omezení. Nezaparkují a neprojedou

V nejbližších dnech čekají krajskou Jihlavu hned dvě důležité investiční akce, se kterými půjdou ruku v ruce určitá dopravní omezení pro řidiče. První vznikne v místě bývalé „Havaje“ a druhé se dotkne řidičů, kteří cestují do jihlavské části Bedřichov.

V pondělí 4. června bude předáno staveniště v prostoru bývalé „Havaje“, kde následně vznikne parkoviště P+R (park and ride) a také bude upravena křižovatka u čerpací stanice Ono – tedy křižovatka ulic Žižkova a Rantířovská.

„Už od pondělí 4. června bude v této lokalitě zamezeno parkování všem vozidlům. Konečný termín pro dokončení celé stavby je 30. 4. 2019. Zatím nedojde k omezení dopravy na stávající křižovatce, která bude i nadále řízena semafory,“ říká k prvnímu omezení Radek Tulis, mluvčí jihlavské radnice.

ČTETE TAKÉ: Jihlava do příštího roku bude mít novou cyklostezku a záchytné parkoviště typu P+R 

Přibližně od konce června do konce srpna dojde z důvodu budování podchodu pro cyklostezku, takzvaného turbosideru, pod ulicí Sokolovská, která v tomto místě bude rozkopána, k úplné uzavírce části této komunikace. Konkrétně od křižovatky ulic Sokolovská – Pávovská (u Točny). „Zpět na ulici Sokolovskou bude možné se dostat ulicí 5. května a Smrčenskou, stejně tak nebude omezen provoz na ulici Pávovská ani na výjezdu/sjezdu na dálničním přivaděči,“ jmenuje Tulis.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky parkoviště, P+R, cyklostezka, doprava, omezení, parkování, uzavírka, Jihlava, Havaj, Bedřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče v Jihlavě čekají další dopravní omezení. Nezaparkují a neprojedou | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.