Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SJÍZDNOST: Po mírném nočním sněžení je situace klidná, technika vyjela jen na Žďársku

Silničáři na Vysočině mají na začátku víkendu situaci pod kontrolou. Silnice jsou po mírném nočním sněžení sjízdné se zvýšenou opatrností. Technika nyní vyjíždí na silnici II/353 v okrese Žďár nad Sázavou.

„Aktuálně je situace klidná. V noci trošku nachumelilo, ale sjízdnost to omezilo minimálně. Provedly se inspekční jízdy v noci, nějaká technika venku byla. Teď několik aut vyjíždí na úseky, kde se nám trochu vytvořila ledová vrstva, silnice II/353 na Žďársku, tam jsou úseky, kde se v podstatě nesolí, tam se jede s inertním posypem,“ vysvětlil dispečer Krajské správy a údržby silnic kraje Vysočina Aleš Hubený. V noci projížděli silničáři úseky, které bývají problematické, ale všechno bylo v pořádku.

Na Vysočině bude dnes podle meteorologů zataženo až oblačno, místy přechodně i polojasno, zejména odpoledne a večer místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. Nejvyšší odpolední teploty budou v rozmezí od minus dvou do plus jednoho.

Autoři

Štítky silnice, okres Žďár nad Sázavou, Kraj Vysočina, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Po mírném nočním sněžení je situace klidná, technika vyjela jen na Žďársku | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.