Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Lukách nad Jihlavou se střetl nákladní vůz s osobním vlakem, nehoda si vyžádala zranění

Dnes ve 13:13 hodin přijala obsluha linky tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina hlášení o nehodě nákladního vozidla a osobního vlaku na železničním přejezdu v Lukách nad Jihlavou.

Na místo události vyjeli jihlavští profesionální hasiči s rychlým zásahovým automobilem a cisternovou automobilovou stříkačkou a také jednotka HZS SŽDC Havlíčkův Brod.

Při střetu se zranil řidič nákladního vozidla, kterého museli hasiči z kabiny vyprostit. Ihned po vyproštění byl zraněný muž předán do péče zdravotníkům. Podle prvotních informací se nikdo v osobním vlaku nezranil. Hasiči provedli zajištění vlaku a automobilu proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.

Provoz na trati byl zastaven, zřízena byla náhradní autobusová přeprava. Příčinu nehody vyšetřují policisté a inspektoři Drážní inspekce.

Napsala: Petra Musilová

Štítky Luka nad Jihlavou, havárie, osobní vlak, Hasičský záchranný sbor, Kraj Vysočina, Správa železniční dopravní cesty, Drážní inspekce, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lukách nad Jihlavou se střetl nákladní vůz s osobním vlakem, nehoda si vyžádala zranění | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.