Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Doprava

Silnice do Malého Beranova se na pár dní uzavře. Objížďka povede přes Nové Domky

Řidiči i cestující MHD se musí připravit na to, že v týdnu od 22. do 30. července bude uzavřena silnice do Malého Beranova Uzavírka se bude týkat silnice III/0024 a v uvedeném týdnu potrvá nejméně tři dny. Objízdná trasa, po které budou jezdit...

Na silnicích I. tříd se čile pracuje, dělníci jsou vidět na pěti tazích. Opravy vyjdou zhruba na 400 milionů korun

S létem jdou každý rok ruku v ruce opravy silnic a také různá dopravní omezení pro řidiče, která s tím souvisí. Nejinak je tomu i v našem kraji. Na Vysočině aktuálně probíhá ze strany Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) pět velkých oprav na...

Na hlavním tahu v Rančířově začala oprava mostu, provoz je částečně omezený

V Rančířově na Jihlavsku na hlavním tahu mezi Jihlavou a Znojmem na silnici 38 začala dnes oprava mostu. Průjezd je omezený jen částečně, dopravu řídí semafory. Náklady jsou asi 5,6 milionu korun bez DPH.

U čelní srážky dvou aut zasahoval vrtulník. Čtyři lidé se zranili

Zraněním čtyř lidí skončila pondělní čelní srážka dvou osobních aut na Pelhřimovsku. Konkrétně mezi Horní Cerekví a Bezděčínem.

Opravy na I/37 ve Žďáru nad Sázavou: Staveniště předáno, první část bude hotová za 16 týdnů

Dnešním dnem bylo předáno staveniště zhotoviteli akce I/37 Žďár n./S., ul Santiniho, oprava povrchu a ihned začnou samotné stavební práce. Výběrového řízení na zhotovitele této akce se zúčastnili celkem čtyři uchazeči, z nichž byla nakonec...

Soutěž, která zachraňuje životy. Projekt Moje vize nula ocenil opět nejlepší práce

Zlepšit stav dopravní nehodovosti v České republice a nastartovat zájem mladých lidí o problematiku silniční bezpečnosti je cílem projektu MOJE VIZE NULA: Studenti pro bezpečné silnice. Třetí ročník vyhlásil nejlepší letošní studentské práce v...

Opravy úseku I/37 postoupily do další fáze. Provoz bude i nadále řízen kyvadlově

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) pokračuje v opravě téměř 11 kilometrů komunikace mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem, která počátkem července přešla do další fáze. Opravený úsek by řidiči měli otestovat ještě na konci této stavební sezony.

Širší krajnice, nový chodník i veřejné osvětlení. Doprava v Antonínově Dole bude bezpečnější

Výrazného zlepšení a větší bezpečnosti se dočká dopravní provoz v jihlavské části Antonínův Důl. Do příštího léta tam dojde k rozšíření krajnice, vybudování nového chodníku i veřejného osvětlení.

V Jihlavě začne rekonstrukce trolejí u Rozkvětu. Některé linky obslouží autobusy

Lidé, kteří v Jihlavě využívají městskou hromadnou dopravu, musí počítat s tím, že od 12. července se rozběhnou práce na rekonstrukci trolejí nad okružní křižovatkou ulic Havlíčkova a Pražská a přilehlých částí trolejového vedení.

Záchranné složky zaměstnala dnes ráno dopravní nehoda, při níž se střetlo osobní auto s osobním vlakem. Incident se odehrál na přejezdu v obci Přibyslavice, výsledkem je zranění jedné osoby.

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.