Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hledá se Stavba roku 2017 na Vysočině. Celkem je vyhlášeno šest kategorií

Investoři, architekti, projektanti a stavební firmy mohou pro své realizace získat titul Stavba roku Kraje Vysočina 2017 v šesti kategoriích: Novostavby občanské vybavenosti, Rekonstrukce staveb občanské vybavenosti, Revitalizace veřejných prostranství, Dopravní a inženýrské stavby, Průmyslové a technologické stavby a Vodohospodářské a ekologické stavby. Do šestnáctého ročníku lze přihlásit novostavby a rekonstrukce z období 2016 - 2017.

Registrace staveb už probíhají a uzávěrka přihlášek je v pátek 11. května. Pak zasedne odborná porota, která posuzuje například architektonické vyznění díla, začlenění do prostředí, prostorové a funkční řešení od koncepce po detail, originalitu, kvalitu provedení stavby, náročnost řešení, zvládnutí řemeslných detailů, spokojenost investora nebo přijetí veřejností a rozhodne o udělení nejvyššího uznání v podobě titulu Stavba roku. Realizace na druhém místě obdrží Čestné uznání. Soutěžní stavby mohou také obdržet individuální ocenění v podobě Ceny hejtmana, Ceny ČKAIT nebo Ceny veřejnosti.

Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků je naplánován na pondělí 18. června do Žďáru nad Sázavou a jeho součástí bude dekorování vítězů Studentského projektu a Učně roku.

Soutěž pořádá Spolek stavba Vysočiny  ve spolupráci s krajskou reprezentací Svazu podnikatelů ve stavebnictví a České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Krajem Vysočina. Záštitu nad akcí převzal jako už tradičně hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Tisková zpráva | Foto gremis.cz

Štítky Stavba roku, realizace, ocenění, kategorie, soutěž, Kraj Vysočina, Jiří Běhounek, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se Stavba roku 2017 na Vysočině. Celkem je vyhlášeno šest kategorií | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.