Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič už u nás nepracuje, říká zaměstnavatel zdrogovaného taxikáře v Jihlavě

Velkou vlnu emocí nejen na sociálních sítích vzbudilo krajně nezodpovědné chování řidiče jedné z jihlavských taxi služeb. Zmíněný muž byl v sobotu 6. ledna přistižen při jízdě vozidlem pod vlivem marihuany a kokainu.

Na redakci Jihlavské Drbny se se svým vyjádřením k incidentu obrátil jeho dnes již bývalý zaměstnavatel. Tou je společnost Udanax, s.r.o., která je provozovatelem taxislužby Xanadu – Taxi.

ČTĚTE TAKÉ: Taxikář v Jihlavě řídil pod vlivem marihuany a kokainu. Odhalili ho policisté v Brněnské ulici 

Zmiňované vyjádření citujeme v plném znění:

Komentář XANADU - TAXI k informaci Policie ČR o řidiči taxislužby, který byl v sobotu 6. ledna 2018 přistižen při jízdě vozidlem pod vlivem omamných látek: 
Společnost UDANAX, s.r.o., která je provozovatelem taxislužby XANADU - TAXI, tímto informuje své zákazníky a veřejnost, že se jednalo o řidiče taxislužby XANADU TAXI. 
Ačkoliv šetření policie není dosud ukončeno, společnost UDANAX, s.r.o. s uvedeným řidičem ukončila pracovněprávní vztah, protože porušení povinností tímto způsobem považuje za natolik zásadní, že není možné, aby uvedená osoba byla zaměstnancem této firmy a to ani po uplynutí případného trestu a navrácení řidičského průkazu. Chování tohoto řidiče vrhá stín na všechny poctivé řidiče taxislužby, kteří svoji práci vykonávají zodpovědně. 

Autoři

Štítky Jihlava, XANADU a.s., Policie České republiky, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič už u nás nepracuje, říká zaměstnavatel zdrogovaného taxikáře v Jihlavě | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.