Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Stolní lidský fotbálek, slackline nebo slaňování. Úterní akce Sportujeme s VŠPJ rozhýbe Jihlavu

V úterý 16. května 2017 pořádá VŠPJ s podporou Zdravého města Jihlavy den plný pohybových aktivit pro širokou veřejnost nazvaný Sportujme s VŠPJ. Akci organizuje Vysoká škola polytechnická Jihlava již druhým rokem s cílem „rozhýbat“ Jihlavu a ukázat i méně známé sportovní aktivity.

Na Masarykově náměstí i v letošním roce vyrostou nafukovací atrakce, na kterých se spolu utkají studenti jihlavských středních škol, vysokoškoláci i veřejnost. Soutěžit se bude v disciplíně, která je obdobou stolního fotbálku (až šestičlenná družstva) a v obratnosti na překážkové dráze. Obě disciplíny budou probíhat na speciálních nafukovacích hřištích.

Současně bude možné si vyzkoušet tradiční i méně známé aktivity: chůzi na slackline s asistencí mistrů ČR v trickline Michalem Pírkem a Lukášem Černým, slaňování z hradeb či plavání. Dále se návštěvníci můžou těšit na ukázky parkuru, prvky ze Spartan race i hrátky s yoyem.

Akce se koná na Masarykově náměstí v Jihlavě od 11 do 16 hodin (11-14:00 turnaj středních škol, 14-16:00 veřejnost) a v bazénu na ul. Evžena Rošického od 17:00 (plavecká štafeta – registrace na místě od 16:45).

Foto www.vspj.cz | Zdroj Vysoká škola polytechnická Jihlava

Štítky Jihlava, Vysoká škola polytechnická Jihlava, Česko, Spartan race, Evžen Rošický

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stolní lidský fotbálek, slackline nebo slaňování. Úterní akce Sportujeme s VŠPJ rozhýbe Jihlavu | Život a styl | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.