Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý řidič na přechodě srazil nezletilou chodkyni. Hledá ho policie, stejně jako svědky

Policisté v Třebíči vyšetřují dopravní nehodu, která se stala 21. března kolem 13:40 v Náměšti nad Oslavou na Třebíčské ulici na vyznačeném přechodu pro chodce. A hledá svědky, kteří by jim mohli pomoci.

Dopravní nehoda se stala v již zmiňované Náměšti nad Oslavou na ulici Třebíčská před domem č.p. 352.

„Nezletilá chodkyně vstoupila na vyznačený přechod pro chodce těsně před přijíždějící vozidlo jedoucí ve směru jízdy od středu města Náměšť nad Oslavou směrem k obci Vladislav. Došlo ke kontaktu chodkyně s přední částí vozidla. Po kontaktu vozidlo zastavilo za přechodem pro chodce a nezletilá chodkyně pokračovala v chůzi směrem do centra Náměště nad Oslavou, aniž by řidiče vozidla kontaktovala. Poté ale za doprovodu rodičů vyhledala lékařské ošetření ve zdravotnickém zařízení v Třebíči,“ doplnila Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Podle prvotních informací na nehodě mělo mít účast osobní vozidlo šedostříbrné barvy zatím nezjištěného typu a nezjištěné registrační značky, které řídil starší muž a na předním sedadle vozidla spolujezdce seděla starší žena.

„Policisté po řidiči a vozidle pátrají a uvítali by, kdyby se jim sám přihlásil. V této souvislosti se obracejí o pomoc na případné svědky nehody, aby se se svým svědectvím obrátili na linku tísňového volání 158 nebo přímo na dopravní inspektorát v Třebíči na telefonní číslo 974 277 251, případně na e-mail: krpkvy.v.vuotr.di.sekret@pcr.cz,“ dodává a vyzývá Čírtková.

Foto Drbna

Štítky pátrání, nehoda, přechod, chodkyně, policie, svědci, Náměšť nad Oslavou, přechod pro chodce, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič na přechodě srazil nezletilou chodkyni. Hledá ho policie, stejně jako svědky | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.