Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Muž byl vykázán z bytu v Jihlavě. Dlouhodobě totiž napadal svoji partnerku

Jihlavští policisté byli v pátek 18. října po 23. hodině přivoláni do bytu, kde šestačtyřicetiletý muž napadal svoji partnerku. Ta byla po jejich příjezdu značně rozrušená.

Po příchodu na místo policisté učinili opatření, aby již nemohlo docházet k dalšímu násilí. Napadená a značně rozrušená žena neměla zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. Policisté šestačtyřicetiletého muže, který byl pod vlivem alkoholu, zajistili. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,27 promile alkoholu. Na základě šetření policisté zjistili, že muž napadl ženu slovně i fyzicky a násilné jednání je z jeho strany dlouhodobějšího charakteru,“ popsala incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté opilého násilníka odvezli na záchytku. Nyní je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Případ policisté šetří. Dále rozhodli o vykázání muže ze společného obydlí.

Foto Drbna

Štítky napadení, pomoc, alkohol, vykázání, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž byl vykázán z bytu v Jihlavě. Dlouhodobě totiž napadal svoji partnerku | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.