Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Marihuana, amfetamin a kokain. Policisté v Jihlavě chytili další dva zfetované řidiče

Hned dva řidiče, kteří usedli za volant pod vlivem drog, chytili v rámci silniční kontroly jihlavští policisté. Oba dva muže zastavili v neděli 6. května. Zjištěnými látkami byla marihuana, amfetamin a kokain.

Prvního řidiče osobního auta Škoda Fabia policisté zastavili krátce před půlnocí na jihlavském Masarykově náměstí. „U devětadvacetiletého řidiče provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin a marihuanu. Lékařskému vyšetření se podrobit odmítl, a dopustil se tak přestupku. Policisté muži další jízdu zakázali, řidič je podezřelý ze spáchání dvou přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Druhého zdrogovaného řidiče policisté zastavili po 23. hodině na jihlavské Okružní ulici. Muž řídil VW Golf. Policisté provedli u řidiče test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin a kokain. Dechová zkouška byla u muže negativní. „Řidič se dále podrobil lékařskému vyšetření spojeném s odběrem biologického materiálu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy, který policisté šetří,“ uzavírá Kroutilová.

Štítky drogy, řidič, policie, kontrola, kokain, Jihlava, Škoda Fabia, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marihuana, amfetamin a kokain. Policisté v Jihlavě chytili další dva zfetované řidiče | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.