Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Je v podmínce kvůli drogám, a přesto dál distribuoval pervitin. Skončil ve vazbě

Se zřejmě nenapravitelným recidivistou se minulý týden museli potýkat kriminalisté v Havlíčkově Brodě. Je jím zadržený osmadvacetiletý distributor pervitinu. Tento muž již byl v tomto roce kvůli drogám odsouzený.

„Muž byl obviněný z toho, že na konci dubna a na začátku května poskytl v několika případech jiné osobě pervitin, ačkoli byl v letošním roce za drogovou kriminalitu soudně trestaný. V polovině března byl okresním soudem odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody,“ sdělila Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Policejní komisař zahájil trestní stíhání muže, který byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Dále byl obviněný muž v minulosti odsouzený za majetkovou trestnou činnost. Naposledy v roce 2017, kdy mu byl také vyměřený podmíněný trest odnětí svobody.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval a na základě rozhodnutí soudu byl osmadvacetiletý muž vzat do vazby,“ doplnila Miláčková.

Případ kriminalisté dále vyšetřují.

Foto Drbna

Štítky drogy, pervitin, dealer, podmínka, policie, metamfetamin, trest odnětí svobody, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je v podmínce kvůli drogám, a přesto dál distribuoval pervitin. Skončil ve vazbě | Havlíčkobrodsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.