Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Smrtelná nehoda omezila provoz vlaků mezi Kolínem a Havlíčkovým Brodem

, aktualizováno 29. května 2018, 9:24

Provoz na železniční trati mezi Kolínem a Havlíčkovým Brodem omezila dnes ráno nehoda a následně pak porucha zabezpečovacího zařízení. V obci Josefodol na Havlíčkobrodsku srazil dnes brzy ráno nákladní vlak staršího muže. Na místě zemřel. Nehoda byla oznámená ve 4:15, bylo to přímo na zastávce, řekla mluvčí policie Dana Čírtková.

Podle mluvčí Českých drah Moniky Bezuchové byl provoz na trati kvůli neštěstí omezen přes dvě hodiny. Bezprostředně po obnovení provozu musel ale být znovu zastaven, tentokrát kvůli technické poruše v úseku Leština u Světlé - Světlá nad Sázavou.

Omezení se dotklo i dopravy v Praze. „Protože souprava stojí u Světlé, museli jsme složit soupravu náhradní, která nejede v úseku Praha Smíchov - Praha hl. n. Omezení se dotklo jen vlaku R 977,“ uvedla mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, úmrtí, vlak, provoz, zpoždění, Kolín, Havlíčkův Brod, Praha, okres Havlíčkův Brod, Světlá nad Sázavou, Josefodol, České dráhy, Leština, Smíchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smrtelná nehoda omezila provoz vlaků mezi Kolínem a Havlíčkovým Brodem | Havlíčkobrodsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.