Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Školkové babičky dostaly na vysvědčení jedničku. Hledají se i stejně ochotní dědečci

Náměstek pro oblast sociálních věcí Pavel Franěk a sekční ředitel Miroslav Březina přivítali tento týden v sídle Kraje Vysočina účastníky projektu Školkové babičky a dědečci. Přítomny byly nejenom seniorky, které pravidelně dochází za dětmi do mateřských škol, ale i zástupkyně zúčastněných školek v Jihlavě a Žďáru nad Sázavou, v jejichž třídách se projekt realizuje.

„V dnešní uspěchané době si velice vážím těchto aktivit. Mezigenerační spolupráci a dialog považuji já osobně, ale i z pohledu Krajské koncepce rodinné a seniorské politiky za velice přínosný a důležitý. Pevně věřím, že projekt se nám podaří rozšířit do dalších obcí a školek Kraje Vysočina a že nám přibydou i školkoví dědečci,“ poděkoval přítomným náměstek Pavel Franěk.

Kladně projekt hodnotily i paní učitelky mateřských škol, které zprostředkovaly i milé reakce dětí na babičky. Rády by v aktivitách se seniory pokračovaly i v příštím školním roce.

Jako poděkování převzaly „školkové babičky“ z rukou pana náměstka osvědčení, na kterých nechyběla jednička za výbornou práci. Závěr setkání patřil diskuzi a sdílení zkušeností mezi všemi zúčastněnými.

Tisková zpráva | Foto Kraj Vysočina

Štítky školková babička, projekt, vysvědčení, ocenění, Pavel Franěk, Kraj Vysočina, Jihlava, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školkové babičky dostaly na vysvědčení jedničku. Hledají se i stejně ochotní dědečci | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.