Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladá žena odešla ze zdravotnického zařízení v Jihlavě, nyní po ní pátrá policie

Kriminalisté pohřešují další osobu. Tentokrát je jí šestadvacetiletá žena z Třebíče, která v úterý ráno odešla z jihlavského zdravotnického zařízení a od té doby o sobě neinformovala. Policie nyní žádá občany o informace vztahující se k pohřešované.

Šestadvacetiletá žena z Třebíče byla naposledy viděna v úterý 23. února, když kolem sedmé hodiny ráno odešla z jihlavského zdravotnického zařízení, kde se v současné době léčí. Mladá žena o sobě poté nepodala žádnou zprávu a není kontaktní. Blízcí příbuzní se proto obrátili s žádostí o pomoc na policii.

Pohřešovaná žena je vysoká 173 centimetrů, štíhlé postavy. Má modré oči a středně dlouhé vlnité vlasy, která má nyní obarvené na hnědo, jen spodní části vlasů jsou blond. Na sobě měla žena naposledy oblečené modré rifle, tříčtvrteční béžovo šedý kabát a bílé kotníkové kozačky s podpatkem. Žena může mít na hlavě nasazenou čepici, tzv. kulicha zeleno modré barvy s bambulí.

Poté, co policisté přijali oznámení o pohřešování mladé ženy, vyhlásili po ní celostátní pátrání. Informace o pohřešování ženy byla s jejím popisem předána všem policejním hlídkám. Policisté v Jihlavě propátrali okolí zdravotnického zařízení, prověřili autobusová i vlaková nádraží, vozidla taxislužby, obchodní domy i centra. Do pátrání se zapojily také policejní hlídky v Třebíči. Do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešované ženě policisté dále pátrají.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Štítky policie, zdravotnické zařízení, Jihlava, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena odešla ze zdravotnického zařízení v Jihlavě, nyní po ní pátrá policie | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.