Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Novým náměstkem hejtmana Vysočiny je Martin Kukla. Vystřídal odvolaného Josefa Pavlíka

Novým mužem v krajské radě na Vysočině je Martin Kukla za Hnutí ANO 2011. Ve funkci náměstka hejtmana pro finance a majetek nahradí současně odvolaného Josefa Pavlíka. O změnách ve složení rady rozhodli krajští zastupitelé. Rada Kraje Vysočina je devítičlenná, nejpočetněji zastoupená je pěti místy ČSSD, dva radní má Hnutí ANO 2011, po jednom zástupci mají v radě ODS a SNK ED + STAN.

„Mojí prioritou je efektivní správa krajského majetku včetně jeho zhodnocování, udržení vyrovnaného krajského hospodaření, ale i rozumné hledání úspor,“ říká pětatřicetiletý Martin Kukla s tím, že nové funkce se ujme právě dnes.

ČTĚTE TAKÉ: Náměstek Vysočiny z ANO Josef Pavlík, který prý byl v Lidových milicích, skončil 

Martin Kukla pochází z Počátek, je otcem dvou synů, dosud byl zaměstnancem společnosti Bosch Diesel Jihlava.  Za Hnutí ANO 2011 byl v roce 2016 zvolen krajským zastupitelem, působí jako člen Bezpečnostní komise a Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky náměstek, střídání, Martin Kukla, hejtman, Kraj Vysočina, Josef Pavlík, ANO 2011, ČSSD, ODS, Starostové a nezávislí, SNK Evropští demokraté, Robert Bosch GmbH, Počátky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novým náměstkem hejtmana Vysočiny je Martin Kukla. Vystřídal odvolaného Josefa Pavlíka | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.