Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kvůli namrzlým silnicím se na Vysočině stalo jedenáct nehod. Čtyři lidé se zranili

Silnice Vysočiny byly po ránu místy namrzlé, protože teploty klesly mírně pod nulu. Na Třebíčsku se objevovalo i mrznoucí mrholení. V některých částech kraje snižovala viditelnost mlha. Policie zaznamenala do osmi hodin jedenáct dopravních nehod, při nichž byli lehce zraněni čtyři lidé. Uvedla to její krajská mluvčí Dana Čírtková. Jezdí sypače se solí. Podle dispečinku krajských silničářů by řidiči měli pořád jezdit se zvýšenou opatrností.

Nehod začalo přibývat po 5:00. Policisté také přijali devět volání od řidičů, kteří si stěžovali na kluzkou vozovku, uvedla Čírtková. Auta havarovala na Třebíčsku, Žďársku i na Havlíčkobrodsku.

Přes den bude na Vysočině zpočátku většinou polojasno, ale přibývat bude nízká inverzní oblačnost. V některých místech mohou být mlhy. Nejvyšší odpolední teploty se podle meteorologů budou pohybovat nejvýše mezi třemi až sedmi stupni Celsia.

Autoři

Štítky námraza, nehody, silnice, . řidiči, zranění, počasí, Kraj Vysočina, okres Třebíč, okres Žďár nad Sázavou, okres Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli namrzlým silnicím se na Vysočině stalo jedenáct nehod. Čtyři lidé se zranili | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.