Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VOLBY 2018: Je před námi druhá volba zástupců do Senátu. Týká se i dvou obvodů na Vysočině

Za necelých 24 hodin se po týdnu opět otevřou volební místnosti. Je totiž před námi druhé kolo senátorských voleb, protože horní komora Parlamentu ČR musí být opět o jednu třetinu obměněna.

Lidé v našem kraji mají možnost přijít k urnám na dvou místech – konkrétně do Třebíče (obvod 53) a do Chrudimi, tedy do obvodu, pod který spadá i část Havlíčkobrodska (obvod 44). Do druhého kola postupují za obvod 44 Chrudim: Daniel Herman (KDU - ČSL) a Jan Tecl (ODS+STAN+STO).  Za obvod 53 Třebíč: Hana Žáková (STAN) a Miroslav Michálek (ANO 2011).

Volební místnosti budou otevřené v obvyklých časech, tedy v pátek od 14 do 22 hodin a v sobotu od 8 do 14 hodin. Hlasovací lístky budou pro voliče k dispozici přímo ve volebních místnostech.

Foto Jan Luxík

Štítky volby, Senát, Parlament, urna, volič, Senát Parlamentu ČR, Kraj Vysočina, volební místnost, Parlament České republiky, KDU-ČSL, Daniel Herman, Třebíč, Chrudim, Jan Tecl, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VOLBY 2018: Je před námi druhá volba zástupců do Senátu. Týká se i dvou obvodů na Vysočině | Volby | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.