Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VOLBY 2016: Jihlavsko a Telčsko bude v Senátu zastupovat Miloš Vystrčil. Získal 8144 hlasů

Je rozhodnuto. Dneškem skončily senátní volby, v nichž se stal vítězem Miloš Vystrčil. Ve druhém kole se utkal s vůbec nejmladším kandidátem na senátora Michalem Stehlíkem. Miloše Vystrčila včera a dnes podpořilo ve volebním obvodu č. 52 přesně 53,37 procent voličů. Celkem získal 8 144 hlasů.

K urnám na Jihlavsku a Telčsku přišlo ve druhém kole senátních voleb celkem 14,96 procent voličů. V prvním kole to bylo 36,15 procent.

Michal Stehlík dostal ve druhém kole senátních voleb 7 144 hlasů. 

Miloš Vystrčil (*10. srpna 1960 Dačice, od narození žije v Telči). Absolvent Přírodovědné fakulty Masarykovy univerzity v Brně v oboru matematika-fyzika. Pracoval jako učitel, od roku 1998 do roku 2001 byl starostou Telče. V letech 2004 - 2008 byl hejtmanem Kraje Vysočina. V současné době je senátorem ČR a zároveň působí jako akademický pracovník na VŠPJ. Je ženatý, má dvě děti.

Foto www.ods.cz

Štítky Miloš Vystrčil, okres Jihlava, Volby do Senátu Parlamentu České republiky, Senát Parlamentu ČR, Michal Stehlík, Telč, Masarykova univerzita, Česko, Dačice, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VOLBY 2016: Jihlavsko a Telčsko bude v Senátu zastupovat Miloš Vystrčil. Získal 8144 hlasů | Volby | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.