Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

SK Jihlava vyhrála také potřetí a je v čele v první hokejbalové ligy

Tři zápasy, tři výhry. Zatím stoprocentní bilancí se mohou pochlubit hokejbalisté SK Jihlava, kteří svůj dobrý start do sezóny potvrdili nedělní vysokou výhrou 8:3 v Plzni. V prvoligové tabulce tak trůní na první příčce o skóre před Poličkou.

Zápas měl od začátku až do konce zcela vyrovnaný průběh, mnohdy byly domácí Litice aktivnějším celkem, ale z celkové výhry se nakonec radoval celek z Vysočiny. Ten svého soka vycvičil především v produktivitě, když si první útok SK otevřel ve Štruncových sadech střelnici.

Řádilo hlavně duo Danko - Střecha, které zařídilo sedm branek z osmi. Jihlava tak zůstává po třetím kole neporažena a dokonce se společně s Poličkou osamostatnila v čele tabulky, které vede o skóre před zmíněným týmem.

Velká prověrka čeká Staňkovi svěřence za 14 dní, kdy během víkendu změří síly s Rakovníkem, jenž sestoupil z Extraligy a s Hostivaří, která loni sahala po postupu do nejvyšší soutěže.

HBC Plzeň-Litice – SK Jihlava 3:8 (1:2, 0:4, 2:2)

Branky a nahrávky: 13. Juroško (Kamien), 31. Kamien (Vlasák, Voves A.), 38. Voves J. – 12. Růžička (Harasim), 14. Danko (Střecha), 16. Střecha (Růžička, Danko), 25. Danko (Střecha, Zbořil), 27. Danko (Zbořil), 30. Střecha (Růžička), 35. Střecha (Danko), 41. Střecha (Danko).

Rozhodčí: Šulc, Koskuta. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 37:27. Diváci: -

Plzeň: Tříska – Šiman, Jirka, Babor, Bláhovec, Rota – Vlasák, Juroško, Kamien – Plommer, Ráb, Böhm – Voves J., Voves A., Broschardt.

Jihlava: Humlíček (od 30. Bártů) – Jiskra, Zbořil, Harasim, Vala, Mareš – Růžička, Danko, Střecha – Vávrů, Zeman, Král – Ščepka, Trybuček.

Autoři | Foto SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, hokejbal, první liga, Plzeň, Jihlava, Kraj Vysočina, Litice, Rakovník

SK Jihlava vyhrála také potřetí a je v čele v první hokejbalové ligy | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.