Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vysočina skončila na dětské olympiádě na celkovém třináctém místě

Se ziskem deseti zlatých, šesti stříbrných a sedmi bronzových medailí skončil Kraj Vysočina na letošní Letní olympiádě dětí a mládeže v Liberci mezi kraji na třináctém místě. Domácí sportovní svátek mladých nadějí potvrdil v naší krajské delegaci jasné sportovní talenty a umožnil více než dvěma stovkám vysočinských sportovců poměřit síly v prostředí velkého světa vrcholového sportu.

„Gratulujeme všem, kteří bojovali v barvách Kraje Vysočina a zároveň oficiálně startujeme přípravu na další dětskou olympiádu, která se bude v zimě 2020 odehrávat v Karlovarském kraji,“ uvedla mluvčí Kraje Vysočina Jitka Svatošová.

Naše mladé sportovní naděje zazářily v letním biatlonu, plavání, triatlonu, atletice, orientačním běhu, sportovní střelbě, cyklistice, stolním tenisu a fotbalu.  

Zdroj s použitím TZ

Štítky olympiáda, mládež, děti, reprezentace, umístění, medaile, Kraj Vysočina, olympijské hry, Letní olympijské hry, Liberec, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina skončila na dětské olympiádě na celkovém třináctém místě | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.