Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlavský výběr malé kopané vstoupil do jarní části Superligy kanonádou proti Olomouci

V neděli večer vstoupil výběr jihlavské malé kopané do jarní části celostátní Superligy. A hned v zápase proti Olomouci začal naplňovat ambice na útok na konečné třetí místo v prestižní soutěži, soupeře z Hané vyprovodil jednoznačným výsledkem 14:2.

Jihlavský tým si už během prvního poločasu vypracoval tříbrankový náskok a ve druhém dějství už dominoval naprosto jednoznačně. Oslabený tým Olomouce nedokázal vytrvalému tlaku domácích odolávat a nakonec byl rozdíl ve skóre až nedůstojný. Na kanonádě se podílel čtyřmi brankami Richard Svoboda, po třech brankách přidali Robin Demeter, Antonín Plichta a Radim Šuta, které jedním gólem doplnil ještě Adam Průcha.

Výběr Jihlavy je nyní na pátém místě tabulky, na třetí Prahu, která má však zápas k dobru, ztrácí jediný bod. O další vítězství budou borci z Vysočiny usilovat 16. dubna, kdy se představí v Příbrami.

Jihlava – Olomouc 14:2 (5:2)

Branky a nahrávky: 11. Šuta (Demeter), 12. Šuta (Svoboda), 21. Demeter, 27. Průcha (Šuta), 28. Demeter (Šuta), 35. Šuta (Plichta) 39. Svoboda (Šuta), 40. Svoboda (Plichta), 42. Svoboda, 46. Plichta (Svoboda), 49. Svoboda (Demeter), 50. Demeter (Svoboda), 60. Plichta (Svoboda), 60. Plichta (Svoboda) – 18. Buček (Kalina), 24. Tögel (Buček). 

Rozhodčí: Kohout – Moder. Diváci: 30.

Jihlava: David Kubica (31. Tomáš Konrád) – Jan Chramosta, Daniel Kavka, Richard Svoboda, Adam Průcha, Robin Demeter, Radim Šuta, Antonín Plichta.

Olomouc: Marek Kalina – Lukáš Hrubý, Jan Tögel, Petr Krumpolc, Ondřej Buček, Tomáš Zeman, Pavel Kryl.

Foto Facebook / Malá kopaná Jihlava | Zdroj superliga.cz

Štítky malá kopaná, Superliga, Jihlava, Olomouc, SK Sigma Olomouc, Richard Svoboda, Antonín Plichta, Evropská Superliga, FC Vysočina Jihlava, Haná, 1. FK Příbram, Praha, Jan Chramosta

Jihlavský výběr malé kopané vstoupil do jarní části Superligy kanonádou proti Olomouci | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.