Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prvoligové florbalistky vstupují do nového roku, v nedělním zápase proti Rtyni se očekává výhra

Do nového kalendářního roku vstupují i jihlavské florbalistky. V neděli je čeká souboj s Rtyní v Podkrkonoší, která v tabulce první ligy patří prozatímní poslední příčka. Tato situace opravňuje Jihlavanky k tomu, aby šly do domácího zápasu v roli favoritů.

V prosinci sehrál SK Jihlava celkem tři venkovní zápasy. V polovině měsíce prohrál na hřišti lídra z Hradce Králové poměrem 6:2, poté vydoloval těsnou výhru 10:9 ve Vysokém Mýtě. Rok zakončily jihlavské florbalistky předvánočním zápasem ve Vsetíně, kde podlehly 6:5 po samostatných nájezdech.

Po šestnácti kolech první ligy patří týmu z krajského města sedmá pozice. Aby si mohl vylepšit svoji pozici před pomalu se blížícím play-off, je pro něj nedělní zápas na domácí půdě ideálním odrazovým můstkem. Rtyně v Podkrkonoší je zaím otloukánkem soutěže, se třemi získanými body sídlí na dně tabulky. Tři body jsou tak pro SK Jihlava skoro povinností. Zápas 17. kola mezi SK a Rtyní začíná v neděli 6. ledna od 12 hodin ve sportovní hale na Okružní ulici.

Foto SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, florbal, ženy, první liga, Rtyně v Podkrkonoší, florbalista, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Vsetín

Prvoligové florbalistky vstupují do nového roku, v nedělním zápase proti Rtyni se očekává výhra | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.