Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Češi jsou krůček od medaile, fandit jim bude možné v jihlavské florbalové fanzóně

Florbalové mistrovství světa, které se právě odehrává v Praze, spěje k semifinálovým bojům. Česká reprezentace si ve čtvrtfinálovém souboji poradila s Dánskem a zvítězila vysoko 10:1. V sobotu tak budou bojovat o postup do finále domácího šampionátu. Všechna zbývající utkání, včetně semifinále s českou účastí, budou promítána v jihlavské fanzóně v Parku Gustava Mahlera.

V prostorách Parku Gustava Mahlera funguje od 6. prosince krajská florbalová fanzóna. Ta je místem, kde všichni sportovní fanoušci mohou společně sledovat vyvrcholení šampionátu a užít si atmosféru při zápasech českého národního týmu (a nejen při nich) ve vyřazovacích bojích. 

První čtvrtfinálové zápasy, včetně českého mače s Dánskem, mohli sportovní nadšenci sledovat již ve čtvrtek. Po republice je rozeseto celkem dvanáct fanzón. Největší návštěvnost měla ve čtvrtek fanzóna v Hradci Králové, kam dorazilo 170 fanoušků. Jihlavské publikum bude mít tak ještě tři možnosti, během kterých mohou tento rekord posunout.  

Otevírací doba a program

pátek 7. 12. od 14:00 do 23:00 (od 15:10 čtvrtfinále Švédsko - Lotyšsko, od 18:00 čtvrtfinále Finsko - Německo)

sobota 8. 12. od 12:00 do 22:00 (od 13:00 utkání o 5.-8. místo, od 16:00 první semifinále, od 19:00 druhé semifinále)

neděle 9. 12. od 10:00 do 20:00 (od 10:00 o 5. místo, od 13:00 utkání o 3. místo, od 16:00 finále) 

Vstup je zdarma. Po celou dobu bude v areálu kromě velkoplošné projekce k dispozici stánek s pivem a nealkem (svařák v docházkové vudálenosti), dále fanshop Českého florbalu, dětská aréna s dovednostními soutěžemi, apod.  

Foto Dalib

Štítky fanzóna, florbal, Jihlava, mistrovství světa, semifinále, Gustav Mahler, Dánsko, Praha, Česká florbalová unie, Finsko, Německo, Švédsko, Lotyšsko

Češi jsou krůček od medaile, fandit jim bude možné v jihlavské florbalové fanzóně | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.