Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Druhá výhra za sebou. Jihlavské prvoligové florbalistky porazily Šitbořice a jsou sedmé

Florbalistkám SK Jihlava se podařilo navázat na výhru se Světlou nad Sázavou a další tříbodový zisk si připsaly minulý týden proti nevyzpytatelným Šitbořicím. Dramatický duel rozhodla až předposlední minuta zápasu, ve které skórovala jihlavská Bednářová. Týmu z Vysočiny patří v prvoligové tabulce prozatímní sedmá příčka.

Od začátku utkán si Jihlavanky vypracovávaly slibné brankové příležitosti, avšak domácí brankářka svůj celek držela. A tak se naplnilo přísloví „nedáš, dostaneš“, a po brankách Baranové a Hanusové prohrávaly 2:0. Hostující tým to nepoložilo, ještě do přestávky bylo vyrovnáno díky Federselové a Svobodové.

Ve druhé třetině byl obraz hry velmi podobný té první, tentokrát však do vedení šel SK Jihlava, do černého mířila Sedláčková a znovu Svobodová. Hned vzápětí však snížila Baranová a bojovné utkání na konci druhého dějství vyrovnala Ondráčková na 4:4. 

Třetí třetina nabídla nervy drásající podívanou. Hra se přelévala ze strany na stranu a útoky obou týmů měly množství brankových příležitostí. V cestě k úspěchu stály buď gólmanky, nebo tyčky a břevna branek. Když už to vypadalo, že se utkání překlene do prodloužení, přihrála Sedláčková míček na Bednářovou, která nekompromisně zakončila. Závěr utkání jsme si jihlavský tým pohlídal a ze zápasu si odvezl cenné vítězství.

„Celé utkání jsme odehrály soustředěně a zodpovědně. Nevypustily jsme jediný souboj a bojovaly o každý míček. Tohle jsme byly my. To je ten tým, který znám. Holkám velká pochvala a velký dík,“ ocenila jihlavská trenérka svůj tým.

FBC Aligators Šitbořice - SK Jihlava 4:5 (2:2, 2:2, 0:1)

Branky:  Svobodová 2, Bednářová, Federselová, Sedláčková.

Sestava: Miksová, Kratochvílová, Svobodová, Bednářová, Korešová, Váňová, Syslová, Sedláčková, Boháčková, Rozehnalová, Jandátová, Federselová, Soukupová,

 

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky Šitbořice, SK Jihlava, FC Vysočina Jihlava, florbalista, Světlá nad Sázavou

Druhá výhra za sebou. Jihlavské prvoligové florbalistky porazily Šitbořice a jsou sedmé | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.