Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Divizní florbalisté SK Jihlava poprvé bodovali, Třebíč porazili 6:4

Až do devátého kola si museli divizní florbalisté SK Jihlava počkat na opojnou chuť vítězství. Stalo se tak po výhře nad rezervou třebíčských Snipers, které zdolali výsledkem 6:4. Poslední příčku Jihlavané sice neopustili, na svého soupeře však ztrácejí už jen dva body.

Úvod zápasu začal dobře a dobrou obrannou hrou nepustili soupeře do výraznějších akcí a díky slušné produktivitě vyhráli první třetinu 2:0. V druhé třetině domácí polevili a začali se se soupeřem přetahovat o vstřelené branky, Třebíčští se však na blíž než rozdíl jedné branky nedostali. Závěr zápasu už SK Jihlava zvládl po taktické stránce dobře a díky tomu dokázali dotáhnout zápas do vítězného konce.

„Zatím naše hra má pořád vzestupnou tendenci a postupně se nám daří odstraňovat některé části hry. Pro nás další důležitý krok. Děkujeme výborným divákům za atmosféru,“ uvádí trenér Roman Komenda.

SK Jihlava  – Snipers Třebíč B 6:4 (2:0, 2:3, 2:1)

Branky: 6. Vyskočil (Strejček), 15. Beránek M., 24. Beránek J. (Beránek M.), 25. Mikeš (Beránek M.), 47. Mikeš (Beránek M.), 58. Beránek J.

 

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, florbal, muži, Třebíč, florbalista

Divizní florbalisté SK Jihlava poprvé bodovali, Třebíč porazili 6:4 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.