Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Béčko SK Jihlava střídavě úspěšně. Těsně prohrálo v Hodoníně, chuť si ale spravilo na Kyjovu

Hokejbalistům rezervy SK Jihlava vyšel víkendový jihomoravský dvojboj dle školního známkování tak na lepší trojku. V sobotu proti Hodonínu hrála dobře, ale o gól prohrála, o den později rozstřílela v domácím prostředí Kyjov. V tabulce druhé ligy je béčko SK páté, soutěž i nadále vedou Flyers Jihlava.

Jihlava vycestovala na hřiště Hodonína, ale už před zápasem její družinu postihla pohroma – jedna ze čtyř posádek měla autonehodu, a tak nestihla na zápas dojet včas. Naštěstí se nikomu z hráčů nic nestalo, a tak všem v kabině SK spadl kámen ze srdce.

V samotném zápase pak hráči SK hráli aktivněji a vytvářeli si také více brankových příležitostí. I díky tomu byli třikrát ve vedení, ale pokaždé o svůj náskok přišli. O to více mohli SK mrzet neproměněné šance, když Hodonín v závěrečné části pět minut před koncem skóre zápasu otočil. Jihlava se však nechtěla vzdát, a tak v posledních dvou minutách odvolala brankáře a sevřela svého soupeře. Výsledkem byla pouze nastřelená tyčka v samém závěru, a tak bral z velmi vyrovnaného utkání tři body Hodonín, který i nadále stoupá tabulkou vyhůru.

HBC Hodonín – SK Jihlava “B“ 4:3 (2:2, 0:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 8. Švagerka Z. (Kovář), 11. Švagerka Z. (Zetocha), 33. Zetocha (Hübl), 40. Kostelanský (Zetocha) – 5. Pošvic (Anděl), 10. Pošvic, 29. Policar (Pošvic).

Rozhodčí: Orság, Zvařil. Vyloučení: 3:4. Bez využití. Střely na branku: 26:37. Diváci: 28.

Hodonín: Krýsa – Zetocha, Hübl, Švagerka M., Hanuš, Kovář – Rapant, Švagerka J., Hlavačka – Navrátil, Švagerka Z., Roch – Mohyla, Kostelanský, Mráz.

Jihlava: Koch – Anděl, Zbořil, Jiskra, Tomek – Koudelka, Herman T., Král – Herman, Policar, Pošvic - Mareš, Zeman.

 

Hned druhý den hostilo béčko SK na svém hřišti běhavý tým Kyjova. Díky dešti a plastovému povrchu, na který jsou domácí více zvyklí, to nakonec byl zápas v režii SK. To si postupně díky lepšímu pohybu vypracovávalo čím dál větší tlak, jenž byl také odměněn góly. Fantastických 59 diváků nakonec viděl sedm branek v síti hostů a také vůbec první výhru béčka na domácím hřišti v letošní sezóně.

SK Jihlava “B“ – HBK Kyjov 7:1 (2:0, 1:1, 4:0)

Branky a nahrávky: 12. Hlavatý (Anděl), 13. Král (Anděl, Koudelka), 23. Koudelka (Zápotočný, Král), 31. Apeltauer (TS.), 36. Král (Koudelka, Zápotočný), 37. Herman T. (Vala, Hlavatý), 43. Vala (Herman T.)

Rozhodčí: Chytil, Vokurka. Vyloučení: 2:2. Bez využití. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 42:12. Diváci: 59.

Jihlava: Koch (Košťál)  – Anděl, Zbořil, Harasim, Hrbáč, Jiskra, Koch, Tomek, Vala – Koudelka, Zápotočný, Král – Herman T., Hlavatý, Apeltauer – Policar, Zeman, Smutný – Mareš, Herman H.

Kyjov: Kučera (Soukup) – Prčík, Bajko, Kordula – Fiala, Kmenta, Svoboda – Sedlář, Slanina, Dubný.

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky hokejbal, SK Jihlava, druhá liga, Hodonín, Kyjov, FC Vysočina Jihlava, Philadelphia Flyers, anděl

Béčko SK Jihlava střídavě úspěšně. Těsně prohrálo v Hodoníně, chuť si ale spravilo na Kyjovu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.