Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dobrý výkon na body nestačil, florbalistky SK Jihlava prohrály v Dobrušce

Florbalistky SK Jihlava ve svém třetím utkání nového prvoligového ročníku prohráli na východě Čech. S Dobruškou to byl vyrovnaný boj, poslední třetina se však přece jen více vydařila domácím. Hráčkám z Vysočiny patří s jednou výhrou a dvěma porážkami střed tabulky.

Utkání žen proti Dobrušce bylo velkou neznámou, protože Jihlavanky nastoupily v naprosto nové sestavě a na nových postech. K případnému úspěchu tak bylo se pečlivě držet zápasové taktiky. To se po většinu času dařilo, bohužel nastaly chvíle, kdy se koncentrace SK Jihlava lehce vytratila, a soupeřky trestaly.

První dvě třetiny však byly vyrovnané, na tabuli svítilo skóre 3:3. Hra byla plná pohledných individuálních a kombinačních akcí z obou stran. V desáté minutě poslední třetiny Dobruška potrestala hrubá zaváhání v obraně a vytvořila si, jak se později ukázalo, rozhodující třígólový náskok.

Ani potom hráčky SK zápas nevzdaly, vzápětí snížily a po chybě domácí gólmanky byl rozdíl pouzě jednogólový. Ze závěrečného tlaku se však už vyrovnaní nezrodilo. I tak ale výkon na východě Čech ukázal, že je na čem stavět.

FBC Dobruška - SK Jihlava 6:5 (2:2, 1:1, 3:2)

Branky (asistence) Jihlavy: 09:56 Michaela Boháčková (Denisa Bártová), 14:13 Denisa Bártová (Eva Mácová), 22:19 Michaela Boháčková (Daniela Součková), 51:13 Markéta Zeisková (vlastní branka), 51:28 Eva Mácová

Sestava: Miksová, Bednářová, Součková, Váňová, Mácová, Sedláčková, Rychlá, Boháčková, Pátková, Rozehnalová, Bártová

 

 

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky florbal, SK Jihlava, Dobruška, první liga, Česko, florbalista, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrý výkon na body nestačil, florbalistky SK Jihlava prohrály v Dobrušce | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.