Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladí baseballisté z Jihlavy excelovali. Ze závěrečného turnaje si přivážejí vítězný pohár

Velkým úspěchem zakončili baseballisté Ježků Jihlava letošní sezonu. Na závěrečném turnaji v Chomutově dokázali porazit všechny své soupeře a přivést pohár pro vítěze do Jihlavy.

Ježci Jihlava v průběhu turnaje odehráli celkem 7 utkání. Po prvním dni turnaje vstupovali jihlavští hráči do vyřazovacích bojů ze třetího místa. Po čtvrtfinálovém vítězství nad domácím týmem Chomutova čekal Ježky náročný zápas s týmem Joudrs Praha. Pražský tým hrozil vyrovnáním až do poslední směny osmifinále.

Ve finále Ježci vyzvali na odvetu Žraloky Ledenice, se kterými v základní skupině prohráli. Tentokrát se však od začátku utkání ujali vedení a uhájili jej až do vítězného konce.

„Finálové utkání jsme rozhodli hrou v útoku. Dlouhými odpaly jsme nedovolili Žralokům naše hráče outovat a postupně jsme navyšovali výsledné skóre,“ shodují se trenéři. 

Baseballovému klubu Ježci Jihlava se kromě sportovních úspěchů postupně daří rozšiřovat i své zázemí. Od letošního roku realizuje své tréninky a zápasy na baseballovém hřišti v areálu ZŠ Otokara Březiny.

Foto Ježci Jihlava | Zdroj Ježci Jihlava

Štítky baseball, Ježci Jihlava, úspěch, pohár, Jihlava, Chomutov, SK Joudrs Praha, Otokar Březina, Ledenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí baseballisté z Jihlavy excelovali. Ze závěrečného turnaje si přivážejí vítězný pohár | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.