Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Judo Vysočina vyhrálo první ligu a míří do baráže o nejvyšší soutěž

Judo Jihlava má zaděláno na historický úspěch! Po červencovém úspěšném prvoligovém zápolení se jihlavským judistům dařilo i o minulém víkendu, kdy postoupili do baráže o extraligu.

Judo Vysočin první ligu vyhrálo a získalo tak provolegium nastoupit do baráže o extraligu. Po vítězstvích s Plzní 6:1, Baníkem Ostrava 4:3, Libercem 4:3, Hradcem Králové 4:3 a prohrou 3:4 s Mohelnicí právě před Mohelnicí o pomocné body zvítězili a dosáhli tak historického úspěchu.

Na tomto výborném výsledku se podíleli Pavel Preis, Jan a Jakub Bohdálkovi v kategorii do 60kg, Lukáš Kratochvíl (do 66 kg), Dan Pintera, Jan Drápela (do 73 kg), Pavel Švec, Petr Mynář (do 81 kg), Aleš Kalivoda (do 90 kg), Radim Dvořák (do 100 kg) a Lukáš Mach (nad 100 kg). Vítězný tým vedl trenér Pavel Šimáček.

Foto Judo Vysočina | Zdroj Judo Vysočina

Štítky Judo Vysočina, první liga, výhra, baráž, Kraj Vysočina, Jihlava, Mohelnice, FC Baník Ostrava, Pavel Švec, Aleš Kalivoda, Plzeň, Pavel Šimáček, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Judo Vysočina vyhrálo první ligu a míří do baráže o nejvyšší soutěž | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.