Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vyznamenání pro Gladiátory. Hned čtyři byli nominovaní do kádru české reprezentace

Další potvrzením toho, že Vysočina Gladiators jsou jedním z nejprogresivnějších týmů amerického fotbalu v České republice, byla nominace hned čtyř hráčů do do širšího kádru českého národního týmu, který se připravuje na podzimní turnaj Three Nations Cup.

Těmi vyvolenýmmi jsou Martin Kuľha, Michal Reng, Jan Dunovský a Ondřej Pavlas.

Národní tým pod vedením hlavního trenéra Sebastiana Fanderta se připravuje na podzimní turnaj Three Nations Cup. V něm se český výběr utká v Třinci proti Slovensku (8. září) a v Maďarsku proti domácímu týmu (14. října). Prvním krokem národního týmu bylo vytvoření širší soupisky pro úvodní tréninkový kemp. Ta čítá téměř 80 hráčů.

Kromě ostřílených hráčů vybírali trenéři národního týmu hráče, kteří se přihlásili na víkendový tryout (tj. nábor - pozn. red.). Na něj se do Prahy a Brna přihlásilo více než sto hráčů ze všech koutů republiky. „Tryouty byly dobré. Ukázalo se spoustu hráčů ze všech lig. Pro trenéry to bylo poprvé, kdy mohli v této sestavě spolu pracovat. Byl to skvělý víkend a těšíme se na první kemp,” uvedl Fandert.

První kemp je na programu již tento týden. Od pátku do neděle se nově složený tým potká v Praze. Po prvním kempu se zredukuje soupiska na 60 hráčů.

Foto Facebook Vysočina Gladiators | Zdroj caaf.cz

Štítky americký fotbal, Vysočina Gladiators, nominace, národní tým, Česko, trenér, Praha, Martin Kuľha, Jan Dunovský, Slovensko, Maďarsko, Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyznamenání pro Gladiátory. Hned čtyři byli nominovaní do kádru české reprezentace | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.