Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Světový pohár bikerů v Novém Městě na Moravě odstartují závody v short tracku

Závody v short tracku dnes zahájí program Světového poháru horských kol v Novém Městě na Moravě. Nově zavedenou disciplínu na sprinterské trati absolvují od 18:00 ženy, v 18:45 muži včetně hvězd Jaroslava Kulhavého či Švýcara Nina Schurtera.

Poté, co byl short track v minulosti jen ukázkovou disciplínou, stal se v předchozím díle SP v Albstadtu plnohodnotnou disciplínou. Kulhavý dojel sedmadvacátý, další z Čechů Jan Škarnitzl o sedm příček před ním a vyhrál Nizozemec Mathieu van der Poel. Závod se jede na terénní trati a má trvat přibližně 25 minut.

V sobotu se v Novém Městě uskuteční klání třiadvacítek v cross country, v neděli jsou pak na programu závody této olympijské disciplíny pro elitní kategorie.

Autoři | Foto www.redbull.com

Štítky světový pohár, bikeři, short track, horská kola, Nové Město na Moravě, Jaroslav Kulhavý, Světový pohár horských kol, Jan Škarnitzl, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světový pohár bikerů v Novém Městě na Moravě odstartují závody v short tracku | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.