Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V sobotu startuje osmý ročník Jihlavské 24 MTB. Již v pátek zahrají v amfiteátru rockové kapely

Již poosmé se v krajském městě bude během nadcházejícího víkendu konat vytrvalostní závod horských kol Jihlavská 24 MTB. Celé sportovní zápolení je rozděleno do mnoha kategorií, ty nejdůležitější - čtyřiadvacetihodinovka a dvanáctihodinovka - jsou koncipovány jako Mezinárodní mistrovství České republiky.

Startovní výstřel zazní v sobotnu 19. května o dvanácté hodině dnes na jihlavském Masarykově náměstí. Závody jsou součástí Československého seriálu 24 hodin MTB 2018 a zároveň se uskuteční jako Mezinárodní mistrovství České republiky v závodě na 24 a 12 hodin MTB.

Elekronické přihlašování pro osmý ročník bylo ukončeno. Závodníci, kteří svoje rozhodnutí nechávají na poslední chvíli, se nyní mohou přihlásit v pátek 18. května od 15 do 22 hodin a v sobotu 19. května od 8 do 9:30 hodin při prezenci závodníků v Amfiteátru Březinovy sady.

„Zúčastnit se můžete v královské kategorii sólo jezdců a nebo v kategorii týmů. Týmy můžou mít až osm členů, kteří se na trati střídají. Společně pak všichni můžete prožít parádní závod, kdy se na jedné trati potkají nejlepší vytrvalci, kteří ujedou přes 400 kilometrů s jezdci, kteří jezdí třeba i rekreačně a nastoupí do závodu v partě se svými kamarády,“ přibližuje možnosti ředitel závodu Jiří Holoubek.

Samotné závody začínají v sobotu, ale závodní víkend už v pátek party v amfiteátru v doprovodu tří rockových kapel. Zahrají Karel na nákupech, Imodium a Žlutej pes. První interpret vystoupí v 18:30.

Organizátory akce jsou zapsaný spolek Sliby – Chyby a Statutární město Jihlava. Závod podporuje Kraj Vysočina.

Foto Peter Krajňák | Zdroj Jihlavská 24 MTB

Štítky Česko, amfiteátr, rocková hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sobotu startuje osmý ročník Jihlavské 24 MTB. Již v pátek zahrají v amfiteátru rockové kapely | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.