Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hořký start do druholigové sezóny, Gladiátoři podlehli Přerovu 0:21

Jak skončila sezóna třetiligová, tak začala ta druholigová. Vysočina Gladiators si po prohře v Bronze Bowlu opět vylámala zuby přerovských Mamutech, tentokrát v úvodním zápase druhé ligy. Z Moravy si Gladiátoři odvážejí prohru 0:21.

Začátek vyšel ideálně domácím. Patrik Schwarz totiž vrátil úvodní return až do endzóny hostů. Po potvrzení z nohy náhradního kickera Michala Stokláska to tak bylo hned v úvodu 7:0 pro Přerov. Ve zbytku prvního poločasu byla na hřišti vidět očekávaná bitva obran. S míčem dokázali lépe posouvat hosté, ale přesto všechny útoky končily puntem. Blízko ke skórování měla Vysočina těsně před poločasem, ale místo field goalu zvolili hru, která narazila tvrdou obranu Mamutů.

Ani ve třetí čtvrtině se skóre neměnilo. Domácí se pod dojmem vedení uklidnili. Svými běhy poctivě ukrajovali yardy oba runningbackové domácích. Naopak hosté ve snaze skórovat začaly dělat chyby, z čehož pramenily dva interceptiony domácí obrany a jeden fumble po chybě hostujícího running backa.

Čtvrtá čtvrtina potvrdila to, co se dělo v té třetí, zlepšena běhová hra domácích vyústila ve dva běhové touchdowny Michala Bocka, zatímco útok hostů zůstal pod dekou. Domácí tak zápas v klidu doběhali do vítězného konce a mohli slavit premiérové vítězství ve druhé lize, zatímco hosté museli zkousnout porážku na plánované cestě do finále druhé ligy.

Přerov Mammoths - Vysočina Gladiators 21:0 (7:0, 0:0, 0:0, 14:0)

Foto Facebook Vysočina Gladiators | Zdroj www.caaf.cz

Štítky Přerov, Vysočina Gladiators, Morava, Přerov Mammoths, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hořký start do druholigové sezóny, Gladiátoři podlehli Přerovu 0:21 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.