Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po deseti letech v první lize! Judisté oddílu Judo Vysočina ovládli kvalifikační soutěž v Turnově

Velkého úspěchu dosáhlo družstvo Juda Vysočina, které o víkendu úspěšně zápasilo o postup do první ligy. V kvalifikační soutěži zástupci Vysočiny jednoznačně porazili své soupeře z Turnova a Tábora a po deseti letech slaví postup do druhé nejvyšší soutěže.

Judisté reprezentující Judo Vysočina vybojovali pro Jihlavu a Vysočinu 1. ligu mužů. Judisté pod vedením trenéra Pavla Šimáčka, který také současně nastoupil v prvním kole proti týmu TSC Turnov, postavili do kvalifikační soutěže o postup do 1. ligy mužů borce z Vysočiny a Brna. Jejich soupeřem byli již zmiňovaný TSC Turnov a dále Sokol Tábor a Judo Club Jablonec.

Z této čtveřice postupovaly první dva týmy do první ligy 2018. Po prvním utkání s Turnovem, které Vysočina prohrála 4:3, už nezaváhala a po vítězství nad Táborem 7:0 a Jabloncem 6:1 tým postoupila z prvního místa. Družstvo ve složení Jan Bohdálek, Jakub Bohdálek, Lukáš Kratochvíl, Daniel Pintera, Jan Drápela, Daniel Pochop, Petr Mynář, Aleš Kalivoda , Zbyněk Vlček, Pavel Šimáček, Martin Šimáček a Radim Dvořák vybojovalo tuto soutěž po více jak deseti letech.

Foto Facebook Sportovec Kraje Vysočina | Zdroj Martin Bohdálek

Štítky Kraj Vysočina, soutěž, Turnov, judista, Tábor, Pavel Šimáček, Jablonec, Brno, Jihlava, Aleš Kalivoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po deseti letech v první lize! Judisté oddílu Judo Vysočina ovládli kvalifikační soutěž v Turnově | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.